Yayınlanma:18 Mayıs 2023 22:41 Güncelleme:01 Haziran 2023 09:03

Pamukkale Üniversitesi Kampüsü’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait Gençlik Noktası’nın açılışı yapıldı. Rektör Kutluhan, “Ne zaman başkanımızın kapısına çaldıysak bizi hiç boş döndürmedi. Biz de belediyemize üniversitemizin şerefiye payı en yüksek yerini tahsis ettik” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi organizasyonu olan ‘Gençlik Noktası’ Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü PAÜ Cafe yanında hizmete girdi.

Gençlik Noktası’nın açılışı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necip Atar ve Prof. Dr. M. Ensar Yeşilyurt ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Kampüs içinde olmaktan memnunuz

Başkan Osman Zolan, Gençlik Noktası için böylesi güzel bir yeri tahsis ettiği için Rektör Kutluhan’a teşekkür ederek, üniversite kampüsü içinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca gençlik noktasının, bir temas noktası olacağını ve öğrencilerin buradan yararlanması noktasında büyük imkanlar tanıyacağını; belediye olarak yapılacak etkinlikleri duyurma konusunda çok faydalı olacağını düşündüğünü belirtti.

Başkanımız bizi hiç boş döndürmedi bizde en iyi yeri tahsis ettik

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ise yaptığı konuşmada; “Ne zaman başkanımızın kapısını çaldıysak bizi hiç boş döndürmedi. Biz de belediyemize üniversitemizin şerefiye payı en yüksek yerini tahsis ettik. Bu nokta üniversite anlayışımız olan; gençliğin insanlık ve sosyal boyutuyla gelişmesi ile örtüşüyor. Ayrıca Gençlik Noktasının üniversitemizin ve şehrimizin gençlerine büyük yarar sağlayacağını düşünüyorum. Üniversite-şehir bütünleşmesi anlamında ülkemize örnek olmasını diliyorum. Osman Zolan başkanıma da tekrar teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Gençliğe yatırım yapıyoruz

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ise “Büyükşehir belediyemiz, üniversitemiz, destek veren kurum kuruluşlar hep birlikte geleceğimize ve gençliğimize yönelik yatırımlar yapıyoruz. Emeği geçen ve katkısı olanlara teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

6.5kTakipçi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz