Yayınlanma:23 Nisan 2021 14:18 Güncelleme:09 Ağustos 2021 22:57

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda PAÜ Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisinde tedavi gören çocuklarla bir araya gelerek onlara moral verdi.

PAÜ Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuk sağlığı ve hastalıkları servisinde yatan çocuklar için Çocuk Katı 23 Nisan Etkinliği düzenledi. 23 Nisan etkinliğine Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın yanı sıra PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Selçuk Yüksel, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Mustafa Çelik, Dr. Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Akbudak, Çocuk Hastalıkları A.D. Öğretim Üyeleri, hemşireler ve serviste tedavi gören çocuklar ile aileleri katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Meclisi’nin açıldığı tarih olan 23 Nisan 1920 tarihini çocuklara bayram olarak armağan etmesinin, geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlere olan güveninin bir göstergesi olduğuna dikkat çekerken her 23 Nisan’da bu bayramı çocuklarla birlikte coşku içinde kutladıklarını ifade etti. Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu önemli bayramda hastanede tedavi gören çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Kutluhan, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere, Başhekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel’in nezdinde teşekkürlerini iletti. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ayrıca tedavi gören çocuklara acil şifalar ve sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan yaptığı konuşmasının ardından çocuk hematoloji servisinde tedavi gören çocuklarla tek tek yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etti; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Kutluhan çocuklara günün anısına hediye takdiminde bulundu. Serviste tedavi gören Ahu Miray Çulhaoğlu’nun okuduğu 23 Nisan Şiiri Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve katılanlardan büyük alkış aldı.

6.5kTakipçi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz